Així és com utilitzeu Google Authenticator al vostre telèfon nou

Heu comprat recentment o esteu a punt de comprar un telèfon nou? Llavors ja saps què esperar: la migració important de totes les aplicacions que hi ha al teu vell telèfon intel·ligent. Una d'aquestes aplicacions hauria de ser Google Authenticator, una aplicació per a la important verificació en dos passos. Si no esteu segur de com transferir les dades de l'aplicació d'un telèfon a un altre, continua llegint.

Perquè la migració tingui èxit, necessitem tant l'aplicació del vostre telèfon nou com un ordinador. Així que assegureu-vos que també esteu darrere d'un ordinador durant la transferència. Instal·leu l'aplicació Google Authenticator al vostre telèfon nou (Android o iOS) i, a continuació, aneu al vostre compte de Google en un ordinador. Inicieu sessió amb les vostres dades personals i aneu a la secció de l'esquerra del menú Seguretat. En aquesta pàgina podeu veure l'encapçalament Inicieu la sessió a Google mantenir-se. A continuació trobareu Verificació en dos passos. En aquesta pàgina hi ha l'encapçalament Aplicació d'autenticació, amb sota, en blau Canviar de telèfon.

Google Authenticator: canvi de telèfon

Si heu fet clic a l'enllaç, el lloc web us guiarà pas a pas pel procés. Primer se us preguntarà si feu servir un iPhone o un Android. Aleshores apareixerà un codi QR. Ara obriu l'aplicació al vostre nou telèfon intel·ligent i premeu el botó d'escaneig de codi de barres. Primer heu de donar accés a la càmera del vostre telèfon, però després podeu escanejar el codi. Ara apareixerà un codi de sis dígits a la pantalla. L'has d'omplir a la pàgina de Google.

Un nen pot fer la bugada! Bàsicament ja has acabat. Tanmateix, això només s'aplica al vostre compte de Google. Si també utilitzeu l'aplicació Google Authenticator per a altres serveis i llocs web (cosa que us recomanem), haureu de desactivar i restablir la verificació en dos passos per a cada servei. Només podeu utilitzar el vostre telèfon nou sempre que l'opció estigui desactivada primer, en cas contrari, tornarà al vostre telèfon intel·ligent antic. Per tant, si teniu previst eliminar l'aplicació del vostre telèfon intel·ligent antic, feu-ho només un cop hàgiu afegit el servei al telèfon nou.

Missatges recents