Com descarregar i eliminar totes les dades de Google

Google sap molt de nosaltres. Aquestes dades són utilitzades per Google per oferir una experiència d'usuari personalitzada, però també per poder fer publicitat d'una manera més específica, per exemple. Aquí us mostrem com veure, baixar i suprimir les vostres dades de Google recopilades.

Baixeu les vostres dades de Google

Per descarregar les dades que Google ha recopilat sobre vostè mitjançant els seus propis productes i serveis, heu d'estar en aquesta pàgina web. Inicieu la sessió amb el vostre compte de Google i trieu quins productes de Google voleu arxivar. Podeu seleccionar detalls i opcions per producte fent clic a la fletxa cap avall. fer clic a Següent per procedir a.

Ara heu de triar un tipus de fitxer per a la descàrrega. Per assegurar-vos que el fitxer no es faci massa gran, podeu dividir l'arxiu. L'arxiu es pot enviar a la vostra adreça de correu electrònic mitjançant un enllaç de descàrrega, o podeu afegir l'arxiu als serveis al núvol Google Drive, Dropbox o Microsoft OneDrive.

Consulta les dades de Google

Google fa un seguiment del vostre comportament i activitats a Internet. Això passa, per exemple, quan inicieu sessió en una aplicació o servei amb un compte de Google, tant a l'escriptori com al telèfon intel·ligent. Exemples de dades que es fan un seguiment són les teves cerques, els vídeos que has vist a YouTube, el teu historial d'ubicacions, etc.

Podeu veure aquesta informació a la pàgina La meva activitat. Les dades es poden filtrar per data o producte, de manera que pugueu cercar les vostres dades més ràpidament.

Suprimeix les dades de Google

Segons Google, aquestes dades no poden ser visualitzades per tercers, però algunes persones prefereixen esborrar-les. Podeu fer-ho fent clic a La meva activitat pàgina per iniciar la sessió amb el vostre compte de Google. Feu clic al menú d'hamburgueses i seleccioneu Suprimeix l'activitatsobre la base de. Feu clic al menú desplegable i trieu Esmenat o Il·limitat. fer clic a Davant de i escolliu la data actual. Aleshores s'eliminaran totes les dades.

Si no voleu que Google recopili aquestes dades, heu de fer clic a La meva activitat Inicieu sessió a la pàgina amb el vostre compte de Google i al menú d'hamburgueses Opcions d'activitat Seleccionant. Aquí podeu desactivar tot tipus d'informació que no vulgueu compartir amb Google. A la finestra emergent, trieu l'opció Interrupció per desactivar completament la recollida de dades.

Missatges recents