Així és com restabliu Google Home, Nest Mini i Nest Hub

Si tens un Google Home, Nest Mini o Nest Hub a casa i vols desfer-te'n, és una bona idea restablir l'altaveu o la pantalla intel·ligent. A continuació, el torneu a la configuració de fàbrica. Això és útil perquè ningú més pugui robar les teves dades sense sol·licitar-te. Amb els dispositius intel·ligents en general, és bo esborrar tots els rastres digitals, de manera que això també s'aplica als altaveus i pantalles intel·ligents. Heu de realitzar diferents accions per producte i les repassarem amb vosaltres a continuació.

Començarem amb Google Home i després passarem a Google Nest Mini i després a Google Nest Hub. Així que si tens un d'aquests productes, ja saps on buscar.

Altaveu de Google Home

L'altaveu de Google Home fa uns anys que es ven als Països Baixos. Hi ha una bona probabilitat que les persones interessades en smarthomes o assistents de veu hagin comprat aquest altaveu en aquell moment, cosa que fa que sigui tan probable que en tingueu un des de fa anys. Si vols canviar l'altaveu per un altre o simplement desfer-te'n, només has de realitzar una acció. A la part posterior hi trobareu un botó de micròfon. Quan el mantingueu premut durant quinze segons, l'Assistent de Google indicarà que l'operació ha tingut èxit en algun moment.

Google Nest Mini (i Google Home Mini)

Tot i que els dos productes són bàsicament iguals, els heu de restablir a la configuració de fàbrica d'altres maneres. El Google Nest Mini (identificat pel forat de la part inferior per penjar-lo) requereix que primer apagueu el micròfon. Aquest botó està al costat. Aleshores heu de prémer la mà a la part superior durant quinze segons. No massa dur, és clar. El Google Home Mini té el seu propi botó de restabliment a la part inferior. També manteniu premut això durant quinze segons. Si tot ha anat bé, automàticament rebràs una confirmació de l'Assistent de Google.

Google Nest Hub

A la part posterior dreta del Google Nest Hub, la pantalla intel·ligent del gegant del motor de cerca, hi ha dos botons de volum. Se suposa que heu de prémer tots dos alhora i mantenir premuts durant deu segons. Si ho fas correctament, automàticament rebràs un missatge amb el missatge que tornaràs a la configuració de fàbrica. Ara tot el que has de fer és confirmar la teva acció.

Missatges recents