Com esborrar Snapchat

Snapchat està disminuint en popularitat. Veieu que cada vegada hi ha més persones al vostre voltant que suprimeixen Snapchat? Hi ha moltes altres plataformes com Instagram i TikTok que s'utilitzen més. Si heu acabat amb l'aplicació de moment, podeu suprimir o desactivar el vostre compte de Snapchat.

A continuació s'explica com esborrar el vostre compte de Snapchat:

  • Inicieu l'aplicació Snapchat
  • Feu clic a la part superior esquerra a Logotip de Snapchat
  • Desplaceu-vos fins a la part inferior i feu clic Tancar sessió
  • Confirmeu si voleu desar les dades d'inici de sessió fent clic Sí Noper fer clic
  • A continuació, feu clic Tancar sessió
  • fer clic a Elimina el compte

Ara heu suprimit el compte i les dades d'inici de sessió a l'aplicació. Tanmateix, el vostre compte encara existeix. Podeu eliminar-los a través del lloc de Snapchat.

  • Inicieu sessió al vostre compte mitjançant l'enllaç
  • fer clic a Pujar a

Ara veuràs una confirmació que el teu compte s'ha desactivat. Rebràs un correu electrònic confirmant que el teu compte s'ha desactivat. Aquesta desactivació és per 30 dies. Les dades del vostre compte i els grups i similars continuaran actius. Quan torneu a iniciar sessió a Snapchat després dels 30 dies, podeu tornar a utilitzar el vostre compte tal com era. Encara tens tots els teus grups i amics a la teva llista.

El vostre compte només se suprimirà permanentment en 30 dies. Si voleu tornar a utilitzar Snapchat, torneu a iniciar sessió abans que hagin vençut els 30 dies i podreu tornar a utilitzar el vostre compte antic. Si deixeu que caduquin els 30 dies, el vostre compte desapareixerà permanentment.

Hi ha infinitat d'opcions de xarxes socials en aquests dies. Amb la creixent popularitat d'Instagram i TikTok, cada cop hi ha menys persones actives a Snapchat. També podeu tenir la temptació d'esborrar el vostre compte per problemes de privadesa.

Suprimeix l'aplicació

Ara que s'ha suprimit el vostre compte, és possible que també vulgueu suprimir l'aplicació. Potser serà temptador tornar a utilitzar l'aplicació quan realment no ho vulgueu. Tant als telèfons Android com a iOS, podeu suprimir l'aplicació mantenint premuda la icona de l'aplicació. Aleshores apareixerà una creu o una paperera. En fer-hi clic, suprimiu l'aplicació. Ara no queda res al teu telèfon que et recordi Snapchat. És possible que també vulgueu suprimir Instagram o Facebook a més d'aquesta aplicació.

Missatges recents