Això és el que podeu fer si heu oblidat el PIN del vostre iPhone

Li pot passar a qualsevol. Has canviat la contrasenya al teu iPhone, iPad o iPod touch i, de sobte, no tens ni idea de quin és el teu nou codi. O potser heu tingut el mateix codi durant molt de temps, però de sobte se us va escapar. Què heu de fer en un cas així?

Quina bogeria... La contrasenya que has introduït per desbloquejar el dispositiu no funciona. Potser heu fet una errada? Torna-ho a provar. No és bo de nou. De sobte recordes: vas canviar el codi ahir a la nit després d'un llarg dia de feina, sense pensar-hi realment. Però en què? Tens algunes idees de què podria ser i prova-les. I aleshores està malament. El teu dispositiu està bloquejat. Llegiu també: Com restaurar la configuració de fàbrica del vostre telèfon intel·ligent.

Si introduïu la contrasenya incorrecta sis vegades seguides en un dispositiu iOS, el dispositiu es bloquejarà i veureu una notificació. Podeu esperar un minut per tornar-ho a provar (i intervals cada cop més llargs després d'això), cosa que és útil si el vostre codi us torna a disparar de sobte. Però si realment no en tens ni idea, o si ho has provat tantes vegades que ja no és possible, has de restaurar el teu dispositiu.

Restaura amb iTunes

Si el vostre dispositiu està sincronitzat amb iTunes, podeu restaurar-lo enllaçant-lo a l'ordinador amb el qual normalment sincronitzeu.

Obriu iTunes. Si se us demana la contrasenya o el permís per accedir, proveu amb un altre ordinador amb el qual hàgiu sincronitzat o utilitzeu el mode de recuperació (vegeu més avall).

Si podeu obrir iTunes en un ordinador sense demanar la contrasenya o el permís, iTunes sincronitzarà automàticament el dispositiu i crearà una còpia de seguretat. Si no, haureu de sincronitzar manualment el dispositiu amb iTunes. Un cop finalitzada la sincronització, heu de restaurar el dispositiu a iTunes.

A continuació, seleccioneu restaurar la còpia de seguretat d'iTunes quan l'Assistent de configuració d'iOS us demani que configureu el vostre dispositiu. Seleccioneu el dispositiu a iTunes i trieu la còpia de seguretat més recent.

Restaura amb Find My iPhone

Si heu activat Troba el meu iPhone mitjançant iCloud, podeu utilitzar-lo per esborrar el vostre dispositiu de manera remota.

Aneu a //www.icloud.com/find i inicieu la sessió amb el vostre ID d'Apple. A continuació, feu clic Tots els dispositius a la part superior de la finestra del navegador i seleccioneu el dispositiu que voleu esborrar. fer clic a Esborra [nom del dispositiu] per esborrar el dispositiu i la contrasenya.

A continuació, podeu utilitzar l'Assistent de configuració per restaurar la còpia de seguretat més recent al vostre dispositiu.

Recuperació amb el mode de recuperació

Si mai no heu sincronitzat el vostre dispositiu o no heu configurat la funció Troba el meu iPhone, haureu d'utilitzar el mode de recuperació per esborrar el dispositiu i la contrasenya. Podeu optar per restaurar la configuració de fàbrica o restaurar una còpia de seguretat.

En primer lloc, assegureu-vos que el vostre dispositiu no estigui connectat. Mantén premut el botó de posposar i tria Tanca. Aleshores, el dispositiu s'apagarà. Manteniu premut el botó d'inici i connecteu el dispositiu a l'ordinador. Si el dispositiu no s'encén automàticament, l'hauràs d'encendre tu mateix sense deixar anar el botó d'inici. Has de mantenir premut el botó d'inici fins que aparegui la pantalla Connecteu-vos a iTunes es mostra. Si no veieu aquesta pantalla, heu d'obrir iTunes vosaltres mateixos. A continuació, veureu un avís a iTunes que s'ha trobat un dispositiu en mode de recuperació. fer clic a D'acord i restaura el dispositiu a la configuració de fàbrica o de còpia de seguretat més recent.

Consell: podeu optar per esborrar automàticament el vostre dispositiu quan s'ha introduït una contrasenya incorrecta deu vegades seguides. Per defecte, aquesta configuració està desactivada, però en Configuració > Contrasenya pots habilitar-ho.

Missatges recents