Gestioneu i compartiu fotos al vostre Synology NAS

Per exemple, compartir fotos amb familiars i amics es pot fer mitjançant una sèrie de serveis al núvol. Tanmateix, hi ha riscos de seguretat implicats. Si voleu mantenir les regnes a les vostres pròpies mans, feu una ullada a l'aplicació Photo Station per al vostre Synology NAS.

Gestionar i compartir fotos pot ser una tasca descoratjadora. En qualsevol cas, no és prudent desar totes les teves fotos en un ordinador o portàtil. Si alguna cosa va malament amb això (o el dispositiu és robat en el camí), perdràs totes les teves fotos d'una vegada. Aleshores, un NAS és molt més pràctic, sobretot si proporcioneu una configuració RAID reflectida en termes de discs. I preferiblement també utilitzeu una còpia externa per a les còpies de seguretat habituals. Synology NAS s'executen en un sistema operatiu (DSM) que mostra un entorn d'escriptori al navegador. Una de les aplicacions instal·lables (i gratuïtes) opcionalment és Photo Station. Si us assegureu que la vostra col·lecció de fotos completa es col·loca a la carpeta de fotos, les vostres fotos seran molt més transparents a partir d'ara. I si ho desitja, es pot compartir amb amics i familiars. Podeu crear-hi comptes. Assegureu-vos que hàgiu iniciat sessió com a administrador al vostre NAS i inicieu Photo Station (que es troba al menú d'inici). A Photo Station, feu clic Institucions a l'esquerra. A la pàgina que s'acaba d'obrir, feu clic Comptes d'usuari i llavors Crear usuari. La informació sol·licitada parla per si sola. Trieu una contrasenya segura, per descomptat, sobretot si el vostre NAS també es comparteix a Internet mitjançant el reenviament de ports, per exemple. Si no voleu que un determinat usuari pugui penjar fotos i carpetes de fotos públicament, assegureu-vos que l'opció Permet que aquest usuari comparteixi fotos i vídeos de manera pública roman apagat. fer clic a Desa i es crea l'usuari.

Més opcions

A la finestra de configuració trobareu moltes més opcions agradables. Com, per exemple, el reconeixement facial (encara experimental), que es pot activar a sota fotografies. Si ho voleu, Foto Station també ofereix opcions de bloc, podeu activar-lo mitjançant bloc al menú de l'esquerra. Si voleu que els usuaris també pugin les seves pròpies fotos i les gestionen al vostre NAS mitjançant Photo Station, feu clic a l'esquerra General i alterna l'opció Activa el servei Personal Photo Stationn sobre. Feu-ho només amb persones en qui confieu al 100% i possiblement pacteu quantes fotos es col·locaran al vostre NAS. Quan hàgiu acabat de fer la configuració, feu clic a l'esquerra esquena, després del qual tornareu a veure la interfície d'usuari del programa. En el nostre exemple, els àlbums ja hi existeixen; feu clic a un àlbum per veure les fotos que conté. Per cert, aquest àlbum és simplement una subcarpeta de la carpeta de fotos! També podeu tornar a crear els vostres propis àlbums a Photo Station. O compartiu fotos ràpidament amb altres persones. També es proporcionen capacitats d'edició directa, però s'utilitzen serveis externs al núvol. Així que compte amb això, privadesa i tot això. Si encara el voleu utilitzar, feu clic a una foto per ampliar-la. A sota de la foto la trobareu a continuació Editor els serveis disponibles. A més, també hi ha disponible un botó de descàrrega amb una foto oberta. Feu clic a la creu a la part superior dreta per tornar a la carpeta de fotos. Bonic és l'enllaç Presentació de diapositives a la part superior, s'iniciarà una mostra automàtica de totes les fotos presents en un àlbum. El vostre navegador canvia automàticament a la visualització de pantalla completa; Podeu tornar a escapar prement la tecla Esc. Últim truc: Synology també té una aplicació mòbil gratuïta per utilitzar-la amb Photo Station tant per a Android com per a iOS: DS photo.

Missatges recents