Tanqueu la sessió de tots els vostres dispositius des de Gmail

En un món ideal, sempre tanquem totes les portes darrere nostre i sempre tanquem correctament la sessió dels serveis que utilitzem. En realitat, però, això no sempre passa. Tancar la sessió (excepte la seguretat) no és necessàriament un problema si es produeix en un ordinador al qual només teniu accés. Però si feu servir diversos ordinadors, això vol dir que aviat us iniciareu la sessió en diversos ordinadors. Això pot ser molt perillós, especialment amb serveis sensibles com Gmail. Afortunadament, hi ha una solució senzilla.

Per descomptat, podeu iniciar sessió a qualsevol ordinador en què hàgiu utilitzat Gmail, però això no és gaire pràctic. A més, tindries un problema si inicieu sessió, per exemple, a l'ordinador del vostre ex, al qual ja no teniu accés. És exactament per això que Gmail ha incorporat una funció que us permet tancar la sessió de tots els ordinadors als quals heu iniciat sessió alhora.

Tanqueu la sessió de Gmail a tots els dispositius

Per tancar la sessió de tots els ordinadors i dispositius alhora, navegueu a Gmail i inicieu sessió al vostre compte i, a continuació, feu clic a la part inferior dreta de la pantalla. Detalls (També mostra quantes altres ubicacions està oberta Gmail). Ara veureu una visió general de tots els llocs on el vostre compte de Gmail està actiu.

Per exemple, si veieu els Estats Units aquí (com en el nostre cas), no us alarmeu, això no vol dir (immediatament) que hàgiu estat piratejat. També es mostren aquí els serveis als quals has donat accés al teu compte (com ara aplicacions de tasques pendents, Pokémon Go, etc.). fer clic a Detalls si no esteu segur d'un valor determinat. Ara podeu tancar la sessió de tots els serveis fent clic Tancar sessió a totes les altres sessions web. Ara heu tancat la sessió a tot arreu d'un sol cop. Tingueu en compte que llavors haureu d'iniciar sessió de nou als serveis que utilitzen Gmail (com els serveis esmentats anteriorment).

Missatges recents