Així és com podeu desactivar l'última visió a WhatsApp

Has enviat un missatge per WhatsApp i no has rebut cap resposta? A continuació, podeu utilitzar l'opció "Vist per última vegada" per veure quan algú va estar en línia per última vegada. Per contra, és possible que no vulgueu que ningú vegi quan vau estar en línia per última vegada. Afortunadament, podeu desactivar l'última vegada que es va veure a WhatsApp perquè ningú pugui veure quan vau obrir l'aplicació per última vegada. Aquí podeu llegir com fer-ho.

Si tens WhatsApp obert, tothom el pot veure perquè estàs indicat com a 'online'. No pots canviar això, per desgràcia, potser. El que podeu fer és indicar que no voleu que els altres sàpiguen quan vau estar en línia per última vegada.

Desactiva l'última visita a l'iPhone

Per desactivar l'última funció vista al vostre iPhone, obriu l'aplicació i aneu a Institucions. Passeu per l'encapçalament Compte desagradable Privadesa. A la part superior de la pantalla veureu l'opció Vist per últim cop. Si feu clic sobre això, se us donarà la possibilitat de triar qui pot veure el vostre darrer estat vist: tothom, només els vostres contactes o ningú.

Al menú Privadesa també podeu ajustar qui pot veure la vostra foto de perfil, informació i estat i trobareu una visió general dels vostres contactes bloquejats. També podeu desactivar els rebuts de lectura: una altra persona no pot veure si heu llegit el seu missatge i viceversa. Els rebuts de lectura sempre estan activats per als xats de grup.

Desactiva l'última visita a Android

Funciona gairebé igual als telèfons intel·ligents Android. Des del menú principal de WhatsApp, toqueu els punts a l'extrem superior dret i aneu a Institucions. De nou, aneu a Compte > Privadesa. Les opcions de darrera vegada vistes també són les mateixes que a iOS: Tothom, Els meus contactes i Ningú

Un pas més enllà de "Últim en línia" són les marques blaves, també conegudes com a rebuts de lectura. Això permet que altres persones vegin si heu llegit un missatge. també pots desactivar-ho. Torneu a tant a iOS com a Android Configuració > Compte > Privadesa i desplaça't cap avall. Marqueu la casella de selecció o canvieu Llegeix els rebuts des de. Nota: la desactivació de les comprovacions blaves també significa que ja no podreu veure si altres persones han vist el vostre missatge. Per als missatges de grup, els comprovants de lectura encara seran visibles. Malauradament, això no es pot desactivar.

Missatges recents